TELEFON 0312 278 03 80
Yol Yardımı 7 Gün 24 Saat Hizmet
Ekonomik Fiyat Uygun Fiyat Garantisi
İLETİŞİM

2022 Honda Accord Sedan Teknolojisi ve Güvenliği

2022 Honda Accord Sedan Teknolojisi ve Güvenliği

 Orta Ölçekli Sedan Burada
2022 Honda Accord Sedan, Fort Myers’lı Honda’ya ulaştı ve beş kişilik geniş koltuklar ve üst düzey teknoloji sunan lüks bir aracı sürmeyi kaçırmak istemeyeceksiniz. Çarpışmaya yol açabilecek engelleri algılayan sürücüye yardımcı teknolojilerden üst düzey bir bilgi-eğlence sistemine kadar, 2022 Honda Accord sedan teknolojisi ve güvenliği rakipsiz.

Bir test sürüşü planlamak ve 2022 Honda Accord sedan satın alırken veya kiralarken daha fazla tasarruf etmenize yardımcı olan özel tekliflerimiz ve teşviklerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için bugün bize ulaşın.

2022 Honda Accord Sedan Güvenliği
Bu lüks aracın sürücü destek teknolojileriyle dolu olduğunu bilerek 2022 Honda Accord Sedan’ı sürmekten keyif alın. Bu aracı Toyota Camry ve Hyundai Sonata da dahil olmak üzere rekabette öne çıkaran şey, 2022 Honda Accord sedan güvenliği. Bu orta boy sedan, Honda Sensing Suite™’in bir parçası olarak standart olarak bir çarpışma azaltıcı fren sistemi ve yoldan ayrılma hafifletici sistemle birlikte gelir.

Bu güvenlik paketi ayrıca 2022 Honda Accord sedan’ı şeritten ayrılma uyarıları ve flaşörünüz etkinleştirilmeden başka bir şeride geçtiğinizde uyarı veren şerit tutma asistanı gibi standart güvenlik özellikleriyle donatıyor. Tüm trim seviyeleri, uyarlanabilir hız sabitleyici, önden çarpışma uyarıları ve trafik işareti tanıma sistemi ile standart olarak gelir.

Üst düzey 2022 Honda Accord sedan güvenliğine ek olarak, üç güçlü motor seçeneğiniz de var. Temel model, bir CVT ile eşleşen 192 beygir gücündeki sıralı 4 silindirli turboşarjlı bir motorla çalıştırılırken, birinci sınıf donanım seviyelerinde 10 vitesli otomatik şanzımanla eşleşen turboşarjlı 2.0 litrelik 4 silindirli bir motor bulunur. 2022 Accord, 143 beygir gücündeki hibrit motorla da sunuluyor.

2022 Honda Accord Sedan Teknolojisi
Bu sedanın içi, kumaş veya deri koltuk seçiminizle yalnızca birinci sınıf konfor sunmakla kalmaz, aynı zamanda bilgi-eğlence, eğlence ve bağlanabilirlik sunar. Sürücüler, Apple CarPlay® ve Android™ Auto aracılığıyla akıllı telefon senkronizasyonunun yanı sıra, tüm donanımlarda standart olarak gelen Bluetooth® ses akışının rahatlığını seviyor. Tüm donanım seviyelerinde USB akıllı bağlantı noktaları bulunurken, birinci sınıf donanımlarda kablosuz telefon şarj cihazı ve otomatik kilitleme özelliğine sahip akıllı giriş bulunur.

Mevcut  uzaktan kumanda sistemi, garaj kapılarının açılmasına izin verirken, geniş bagaj alanı bu sedanı aile yol gezileri için mükemmel kılar.